Douches van eenvoudig tot zeer luxe

Genieten van een weldadige douche met een royale straal warm water? Kies dan voor een stortdouche voor het echte wellnessgevoel.

Wij zorgen voor de complete installatie inclusief bijpassende douchethermostaat. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een luxueuze stoomcabine. Op zoek naar iets eenvoudiger? Voor ieders wens, budget en badkamer hebben wij een passende oplossing.

De juiste douche voor iedere badkamer

Vandaag de dag plaatsen wij veel inloopdouches, geschikt voor zowel de grote als kleine badkamer. Glazen doucheschermen zijn verkrijgbaar in talloze maten, vormen en afwerkingen. Zelfs wanneer uw badkamer een schuin plafond heeft, is een douchescherm mogelijk. Een inloopdouche geeft uw badkamer een moderne en luxe uitstraling en is bovendien ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

Stoomcabine voor ultiem relaxen

Een stoomdouche is heilzaam voor lichaam en geest. Door de combinatie van de hoge luchtvochtigheid en temperatuur zorgt het niet alleen voor ontspanning, maar heeft het ook een gunstig effect op de huid en luchtwegen.

Wilt u een nieuwe douche laten installeren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Een scherpe prijs
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Telefonisch contact Offerte aanvragen