vincent-hoofd-verwarming

Installatie cv-ketel tot vloerverwarming in Helvoirt e.o.

Het installeren van uw cv-ketel, boiler, geiser, radiatoren, convectoren en vloerverwarming is werk dat u met een gerust hart aan VCW Streefland Installatietechniek kunt uitbesteden. Voor het behoud van uw cv-ketel raden wij aan deze regelmatig te laten onderhouden. Hierdoor worden storingen voorkomen, blijft het rendement hoog en wordt de levensduur verlengd. Onze installateurs verzorgen de aanleg van uw centrale verwarming op deskundige wijze in de omgeving van Helvoirt.

Aanleg centrale verwarming

De complete aanleg van uw centrale verwarming is bij onze vakkundige installateurs in vertrouwde handen. Wij komen graag bij u thuis langs voor een gedegen advies op maat. Daarbij luisteren wij goed naar uw wensen en bedenken altijd voor een oplossing die zorgt voor het meeste comfort tegen een minimaal energieverbruik.

Cv-ketel onderhoud

Wanneer uw cv-installatie niet goed onderhouden wordt ontstaan er maar al te vaak problemen. Van vervelende storingen tot erger: koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide is een gif dat niet te ruiken is maar wel ernstige gevolgen kan hebben. Tijdens het cv-ketel onderhoud maken we het toestel helemaal schoon, stellen de branders juist af en vervangen indien nodig versleten onderdelen. Door de cv-installatie regelmatig te onderhouden blijft het rendement hoog, wordt de levensduur verlengd en worden storingen voorkomen. Bovendien bent u verzekerd van een optimale veiligheid.

Offerte aanvragen

In de regio Helvoirt heeft VCW Streefland Installatietechniek al vele woningen voorzien van een aangenaam warmtecomfort. Wilt u meer weten over de installatie van een nieuwe cv-ketel, boiler, geiser, radiatoren, convectoren en/of vloerverwarming? Of heeft uw cv-ketel onderhoud nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op
vincent-rechts-verwarming

Lees meer over onze verwarmingsmerken


Top