damixa-hoofd-breed4
damixa-hoofd-breed3
damixa-hoofd-breed1
damixa-hoofd-breed2

Damixa kranen en douches

Design, kwaliteit en innovatie gaan hand in hand bij Damixa, producent van kranen en douches. Als onderdeel van de wereldberoemde Deense designtraditie is Damixa trots op de filosofie die zegt dat Deens Design wordt bepaald door eenvoudige en duidelijke materialen, onberispelijk vakmanschap, een ontwerp dat ergonomisch aansluit bij het beoogde gebruik van het object en de ondergeschiktheid van vormgeving aan functie. Damixa is toonaangevend in functioneel design. De Deense fabrikant ontwerpt volgens haar eigen motto ”when design makes sense”.

Functionaliteit
Zowel de kranen, douche als thermostaten kennen een uitmuntende functionaliteit. De producten van Damixa worden ontwikkeld met verschillende onmisbare functies. Damixa heeft een bijzonder systeem uitgevonden, wat betekent dat iedereen in 20 seconden een kraan kan vervangen: X-Change ™. Met X-Change is het gemakkelijk de mengkraan te vervangen door een geheel andere. Andere belangrijke functies ontwikkeld door Damixa:

  • Eco-Save de waterbesparingfunctie
  • Twist&Save, besparen wanneer het uitkomt
  • Cold-Start voor energiebesparing
  • Rub-Clean waardoor kalk eenvoudig verwijderd kan worden van de perlator.

Deens Design
Damixa staat in de wereld bekend om zijn goede, Deense ontwerpen, en het is de samenwerking met knappe designers die garant staat voor de waterkranen van de toekomst. Elk product is bijzonder in zijn design en gebaseerd op Damixa standaards. Een oogstrelend design en een unieke uitstraling. Wanneer je een kraan koopt van Damixa, zeg je ja tegen stijlvol en duurzaam Deens design.

Neem contact op


Top